Trender just nu

Det är viktigt att hänga med när det gäller inredning och möbler, numera finns det flera inredningsstilar som är aktuella. Det är allt ifrån klassisk lantlig stil till mer industriell och robusta möbler.

Något som är värt att tänka på är att hålla sig till en neutral bas, detta gör att du kan fokusera på detaljer och unika möbler. Många möbler har exempelvis avtagbara överdrag som gör att du kan byta ut dessa efter smak, eller om tyget behöver tvättas. Något som förmodligen kommer vara inne ett bra tag framöver listas nedan:

  • Blanda olika material – något som ger en snygg helhet är att använda sig av olika material i inredningen. Exempelvis mässing, läder, stål och annat.
  • Varma kulörer i olika nyanser. Beige och brunt har länge varit populärt, denna typ av färg ger ett mer ombonat och mysigt hem. Du kan givetvis blanda olika nyanser av kulörerna, detta kommer ge en ännu snyggare helhet.
  • Dekor – glöm inte dekorationer i form av växter, keramik med mera. Detta ger en hemtrevlig känsla.
  • Våga använda mönster – att använda sig utav mönster på inredning och möbler är mycket uppskattat. Detta är både roligt och otroligt snyggt!

Men det som är så kul med inredningstrender och möbler är att det ändras, något som var modernt och inne för flera år sedan är numera inte alls aktuellt. Det finns såklart vintage-möbler och annan inredning som förmodligen alltid kommer vara eftertraktat och ha ett värde. Detta kan med fördel matchas med moderna inslag och inredning. Det gäller att du hittar din unika stil!