Skapa en Bed & Breakfast

Har ni förmånen att äga en större fastighet så kanske det skulle fungerar att bygga om denna till Bed & Breakfast. Det skulle kunna vara en trevlig sidoinkomst att under helger och längre ledigheter driva en verksamhet i hemmet. Det är klart att det kan krävas en del arbete med alla rum innan allt är klart men finns det ett intresse för renovering och inredning så är det inga större problem.

Innan ni sätter igång så kan det finnas en fördel att kolla upp vilka lagar och regler som gäller för att driva denna typ av verksamhet. På sidan Verksamt så kan man genom en checklista få veta vad man behöver ordna innan man sätter igång. Det kan vara bra att allt med tillstånd är klart innan du sätter igång och renoverar din fastighet till ett Bed & Breakfast. Det kan se olika ut beroende i vilken kommun du bor, men kolla alltid upp innan du kör igång med något.

Det gäller att göra en renovering av er hus och fastighet så att den passar för en Bed & Breakfast är helt upp till dig. Vissa saker kan vara viktigare än annat, som badrum exempelvis. Här gäller det kanske att till varje rum bygga ett tillhörande badrum. Vill ni att rummen ska vara något extra så kan ni få experthjälp med detta, kontakta PMI Hotellinteriör för att få förslag på inredning men också hjälp med att bygga upp de rum som ni önskar ha i er verksamhet.