Hur vill du att ditt badrum ska se ut?

Det är viktigt att innan man påbörjar sin renovering av badrummet bestämmer sig hur man vill att sitt badrum ska se ut. Det finns massor med olika möjligheter att bygga sitt badrum och framförallt så kan det vara valet av material.

Badrum i kakel och klinkers

Om ni väljer att ha golvvärme i ert badrum så är klinkers ett skönt val på golvet. Här kommer det då en mängd olika varianter och i olika prisklasser. Det gäller även när man ska välja kakel till sitt badrum. Ta en ordentlig funderare innan ni slänger iväg beställningen på vilket kakel och klinker ni ska använda er av. Det går att förbereda och påbörja renoveringen av badrummet innan den slutliga beställningen ska gå iväg.

Badrum med matta

Man kan även klä sitt badrum med matta på golv och väggar. Men även här så vill man ju att det ska passa in i den stil som man vill ha sitt badrum. Tyvärr så är det inte som en tapet och enkelt att tapetsera om det inte blev som man tänkt sig. Visst kan man man ta bort det man redan gjort men det känns onödigt att lagt ner möda och tid på något som man ska göra om och bekosta med något annat och nytt.